MCK16_CLIP-aed638415e7b949dc20c9c88be9b7c12 Klikk for større bilde
16-earplug-only

Macks Hear Plugs HiFi musikkpropper

kr 199,00

Prisen er inkl. moms og frakt.

Organisasjoner og bedrifter kan betale med faktura. Rabatt ved store bestillinger. Send e-post til hlf@hlf.no for tilbud og bestilling.

Produktbeskrivelse

Macks Hear Plugs HiFi musikkpropper gir deg naturlig lyd samtidig som hørselen beskyttes mot skadelig støy som kan forårsake tinnitus og nedsatt hørsel. Hver propp har et akustisk filter som reduserer lydvolumet uten at lyden forvrenges. Man får fremdeles med seg hele lydbildet, men på et tryggere lydnivå. Proppene demper heller ikke altfor mye, men nok til å gi god beskyttelse.

Utmerket for musikere, korpsmusikere og konsertpublikum. Er du russ anbefaler vi heller en av proppene i kategorien russepropper, da Macks HiFi-proppene ikke demper tilstrekkelig for det ekstremt høye lydnivået på russetreff.

Hver pakke inneholder et par øreprøpper i vanlig størrelse og et par i et mindre størrelse slik at proppene passer de aller fleste øreganger. Pakken inneholder også et par avtagbare akustiske filtere.

Proppene er støpt i myk og komfortabel silikon og i et gjennomsiktig materiale. De har heller ingen utstikkende deler og er derfor usynlige. Proppene har en silikonflapp på siden som gjør de enkle å sette inn og ta ut. De leveres med en praktisk oppbevaringssylinder av aluminium, er enkle å rengjøre og kan brukes igjen og igjen.

Gjennomsnittsdempning  (NRR) 12 dB