Russepropper2 Klikk for større bilde

Russeproppen NoNoise

kr 259,00

Prisen er inkl. moms og frakt.

Organisasjoner og bedrifter kan betale med faktura. Rabatt ved store bestillinger. Send e-post til hlf@hlf.no for tilbud og bestilling.

Produktbeskrivelse

Vi lette land og strand rundt etter en russepropp som både gir suverent lydbilde, god beskyttelse, er lite synlig og har praktisk snor og aluminiumsbeholder. Tilslutt fant vi den!

Russeproppen NoNoise er et kvalitetsprodukt fra en velrennomert produsent i Nederland. Proppen har et unikt og avansert keramisk filter som fjerner skadelig støy, men beholder go’lyden du ønsker å høre i russetiden. Effekten blir som å skru ned volumet på musikken. Proppen reduserer lydtrykket på ørene dine og beskytter mot tinnitus og nedsatt hørsel.  Gjennomsnittlig dempningsgrad er 21 dB. NoNoise er testet og godkjent av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) og en profesjonell musiker vi samarbeider med.

Russeproppen NoNoise er laget av et komfortabelt, gjennomsiktig og silikonfritt materiale som holder lenge og sitter godt i øret. Den passer til de aller fleste ører (såfremt du ikke har unormalt trange eller irregulære øreganger. Da vil vi anbefale egne formstøpte propper fra andre produsenter).

En praktisk snor man kan fjerne følger med slik at du ikke mister proppene underveis. Du får også med en romslig og solid aluminiumsbeholder med halsbånd for enkel og praktisk oppbevaring.

Kanskje det beste av alt: Ørepropper.no eies av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund). Hele overskuddet går til vårt arbeid med å forebygge hørselsskader. Kjøper du av oss, redder du ikke bare din egen, men andres hørsel også! Takk for hjelpen :)

PS. Frakt er gratis.

PSS. For større bestillinger og faktura – send epost til hlf@hlf.no

PSSS. Vi kan tilby en egen promoavtale til russebusser. 10 % rabatt på samlet bestilling for hele bussen mot at dere forteller at bussen bruker NoNoise på sosiale medier. Ta kontakt med oss på hlf@hlf.no.

PSSSS. Om dere ønsker rimelige skumpropper til å dele ut til besøkende på bussen/van anbefaler vi vårt produkt EARSOFT Yellow Neon.

Les mer om NoNoise her: http://www.nonoise-earplugs.com/en/