Kjære kunde.

Velkommen til nettbutikken OREPROPPER.NO.

Nettbutikken eies av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund), som er en frivillig interesseorganisasjon. Vi gjør hverdagen enklere for landets hørselshemmede, og forebygge hørselsskader i befolkningen.

Hørselsskader i befolkningen er økende. Større lydbelastning igjennom Mp3-lytting, høyt lydnivå på konserter og PC-spill er noe av forklaringen. Ørene dine blir jo slitne de også, og det er derfor viktig å passe på hørselen slik at du kan nyte god hørsel så lenge som mulig! Hørselsskader kan ikke kureres, men de er enkle å forebygge. Ørepropper er det beste ”prevensjonsmiddelet” mot hørselsskader som nedsatt hørsel og øresus.

Derfor tilbyr vi deg et utvalg av ørepropper og hørselvern til forskjellig bruk slik at du skal kunne ta bedre vare på hørselen din. Våre ørepropper og hørselvern sikrer deg en god og trygg musikkopplevelse,  en god natts søvn og en trygg svømmeopplevelse uten vann i øret som kan skape infeksjoner.

Det aller beste er at overskuddet går til å støtte HLFs forebyggende arbeid.  Igjennom foredragsturneer, informasjonskampanjer, interessepolitisk påvirkningsarbeid og årlige prosjekter som Russ mot sus jobber vi med å forebygge hørselsskader i godt samarbeid med vår ungdomsorganisasjon HLFU (Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom).

Vi vil jo ikke at andre skal bli som oss!

Ved å kjøpe ørepropper og hørselvern fra oss er du med på å ikke bare beskytte din egen hørsel, men andres også.

Takk for at du støtter hørselssaken ved å kjøpe fra oss!

Hilsen,

HLF